In december naar Lapland? Boek een bijzondere reis naar Lapland in december 2020! Een bijzondere vakantie meemaken in Lapland in de maand december van 2020? Dan bent u hier op het juiste adres. Een bijzondere reis door Lapland is absoluut de moeite waard, zo is er veel te zien en ontzettend veel te doen, denk aan het rondreizen met sledehonden, een bijzondere ervaring met het reizen op een sneeuwscooter door het prachtige gebied maar ook is het bijvoorbeeld mogelijk om het Noorderlicht te gaan zien. 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

Rondreis door Lapland in december 2020?

Allereerst vindt u meer informatie over Lapland zelf en heeft u de mogelijkheid om een prachtige rondreis te maken door het actuele reisaanbod te bekijken.

 • Het Finse Lapland biedt heel veel voor een geweldige vakantie, zo is het Lapland december 2020bijvoorbeeld mogelijk om met een sledehonden te gaan reizen. In de zomer kan het er ruim 30 graden worden, dat is natuurlijk erg warm, terwijl het er in de winter erg koud is dan kan het behoorlijk vriezen en er veel sneeuw liggen. De lente en herfst duren hooguit enkele weken, dit kan ook een mooie periode zijn voor een bijzondere rondreis door Lapland. In tegenstelling tot andere delen van Lapland, heeft het Finse deel een uitgesproken Landklimaat. Ook is Fins Lapland veel vlakker, je zult er hoogstens enkele heuveltjes of hellingen vinden. Het hoogste punt in dit deel is 1328 meter, dit is hoog.

Zomers

 • Zomers als winters is Fins Lapland geschikt voor een bijzondere vakantie of een rondreis. In de winter heb je een prachtig uitzicht over een besneeuwd en wit landschap. Ook kunt u genieten van sledetochten of hondentochten met Husky honden, dit zorgt voor een zeer bijzondere belevenis. In de wintermaanden kan ook het beroemde Noorderlicht bewonderd worden, dit is een groen licht in de lucht, geweldig! In de zomer is het mogelijk om prachtige wandelingen te maken en te genieten van het landschap, bijvoorbeeld de bossen, de hoeveelheid sneeuw en het prachtige Noorderlicht. Er zijn ook veel activiteiten te doen, zoals raften, vissen of kanoën. Maar ook het reizen met een sneeuwscooter, het slapen in een ijshotel of op zoek te gaan gaan rendieren.

Een korte vakantie in december 2020 in Lapland:

Hieronder leest u meer informatie over een korte vakantie in Lapland in de maand december van 2020. Om Lapland goed te ervaren is het aan te adviseren om één van de vele woningen in de natuurgebieden te huren. Op deze manier kan men het land in een korte tijd op een avontuurlijke manier ontdekken. Maak kennis met meerdere elementen van de natuur. Tijdens korte vakanties in Lapland kan men uit verschillende programma’s en excursies kiezen. Hieronder geven we enkele voorbeelden van het genieten van een prachtige excursie in Lapland december 2020.

 • Het ijsvissen
 • Een prachtige wintersport in Lapland
 • Rendierenfarm bezoeken
 • Huskysafari, een prachtige ervaring
 • Noorderlicht ontdekken (groen licht)
 • Sauna met ijswak, heerlijk!
 • Huisjes met eigen jacuzzi, puur genieten van de luxe
 • Prachtige wandelingen met gids, zorgt voor een georganiseerde reis
 • Traditioneel Laps diner

Meer informatie te weten komen over een mooie rondreis of vakantie in Lapland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *