Een korte vakantie in Lapland ervaren?

Lapland is één van die plekken op aarde die een onuitwisbare indruk maken op haar bezoeken. Ook wanneer je naar Lapland gaat voor een korte vakantie zal deze ervaring je de rest van je leven bijblijven. De unieke sfeer en het betoverende landschap trekken avonturiers van over de hele wereld. Mensen die getuige willen zijn van de wonderen van moeder natuur en willen genieten van gastvrijheid van de lokale bevolking. Lapland is als een oneindig sprookje, dat blijft verbazen. Ervaar het zelf en boek vandaag nog een reis naar fascinerend Lapland. Hieronder lees je meer informatie over een korte vakantie in Lapland en kan je een mooie reis boeken.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

Tips voor een korte vakantie.

Schilderachtige meren en oneindige bossen

Lapland korte vakantieHet landschap van Lapland ligt nagenoeg het hele jaar onder een dik pak sneeuw. In combinatie met de gevarieerde en ongerepte natuur zorg die voor prachtige plaatjes. Uniek om zelf eens mee te maken en zelf door dit betoverende landschap te trekken. Trek door de machtige bossen, langs schilderachtige meren en over woeste bergen. Het landschap is nergens ter wereld zo puur als in Lapland. Met enig geluk loop je nog een eland tegen het lijf of spot je een wolf of een beer. Natuur en mens zijn hier volledig in balans en leven al eeuwenlang vreedzaam naast elkaar. Waan je aan het eind van de wereld. Ver van de waan van alledag. Heerlijk om volledig tot rust en tot jezelf te komen.

In Lapland is altijd wat te doen:

Wanneer je een bezoek brengt aan Lapland zal je een overvol programma hebben, want er is in dit gebied bijzonder veel te doen. Hier volgt een kleine selectie van mogelijke activiteiten:

  • Overnacht in een uniek ijshotel
  • Ontdek de omgeving op een sneeuwscooter
  • Onderneem een traditionele sledehondentocht
  • Ga ijsvissen op de bevroren meren
  • Bezoek een rendierenboerderij

Lapland heeft voor iedereen wat te bieden en is een absolute topbestemming voor mensen die natuur en cultuur belangrijke ingrediënten vinden voor een onvergetelijke vakantie. Maak kennis met de traditionele bewoners van het gebied en verbaas u over de manier waarop zij hun leven leiden in deze bijzondere omgeving.Voor meer informatie en leuke weetjes over een korte vakantie in Lapland: https://rondreislapland.nl/lapland-korte-vakantie/.

Meer informatie over vakanties en rondreizen in Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *