Verrassend Lapland tijdens een bezoek in april!

Rondreis Lapland aprilVeel mensen associëren Lapland met eeuwige sneeuw en temperaturen die nooit in de buurt van het vriespunt komen. Voor een groot gedeelte van het jaar klopt dit ook, maar buiten de lange winterperiode toont dit fascinerende gebied ook een heel ander gezicht. Geniet van de prachtige natuur in dit unieke gebied en maak kennis met de ongereptheid van Lapland. Het is één van de weinige gebieden van Europa waar het leven niet geregeerd wordt door drukte en stress. Het is nog één van de weinige gebieden in Europa waar u heel kunt ontspannen zonder geconfronteerd te worden met massatoerisme. Lapland is voor de echte fijnproever. Boek daarom nu rondreis door Lapland in april.

Bekijk hier de april rondreizen >>

Rondreis Lapland april:

Een natuur die geen dag hetzelfde is!

De natuur in Lapland veranderd iedere dag. Het klimaat bepaalt hier hoe het leven loopt. In april verschijnt het fascinerende landschap dat de rest van het jaar verscholen gaat onder een dik pak sneeuw. Geniet tijdens uw rondreis van al het mooist dat Lapland te bieden heeft. Zo bestaat Lapland onder andere uit:

  • Uitgestrekte bossen
  • Hoge bergen
  • Indrukwekkende fjorden
  • Schilderachtige meren
  • Woeste vlaktes
  • Bruisende watervallen

Het grote voordeel van een bezoek aan Lapland in april is dat de wegen veel beter begaanbaar zijn dan in de winter. Hierdoor is het mogelijk om grote gebieden met de auto te verkennen. Dit in tegenstelling tot de winter waar u aangewezen bent op bijvoorbeeld de sneeuwscooter.

Een prachtige rondreis door Lapland maken in april? Bekijk het reisaanbod:

Rondreis Lapland aprilRondreis Lapland april
Rondreis Lapland aprilRondreis Lapland april

Rondreis Lapland aprilEen uitnodigende en fascinerende cultuur!

Niet alleen de natuur in Lapland maakt grote indruk op haar bezoekers. Ook de cultuur in het gebied is bijzonder interessant. Al eeuwenlang wonen de bewoners van Lapland relatief geïsoleerd van de rest van Scandinavië. Hierdoor hebben ze vele eigen gebruiken en tradities ontwikkelt. Leer deze tradities en gebruiken kennen en kom meer te weten over het leven in dit onherbergzame gebied. De gastvrije bevolking wil u hier met alle liefde meer over vertellen en laten zien. Lapland is een land met vele gezichten en ook in april absoluut de moeite waard.

Voor meer informatie over het boeken van een bijzondere reis door Lapland kunt u eens een kijkje nemen op de bovenstaande reisorganisatie-websites. Hier kunt u de tarieven, mogelijkheden en het actuele reisaanbod voor Lapland terugvinden, zo ook voor de maand april (indien aanwezig). Wij wensen u heel veel plezier toe bij het uitzoeken van een mooie reis naar het bijzondere Lapland in de maand april of voor een andere maand.

Bekijk hier rondreizen door Lapland in april >>

Meer informatie over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *