Ervaar de magische zomers in Lapland in de maand augustus.

Bij een zomervakantie denken veel mensen misschien niet direct aan Lapland, maar juist in deze periode is Lapland betoverende mooi. Wanneer je een rondreis door Lapland in augustus maakt zult u uw ogen uitkijken. De zomers in Lapland zijn kort, maar absoluut de moeite waard. Gedurende een groot gedeelte van het jaar gaat dit gebied schuil onder een dikke laag sneeuw, maar in de zomer komt de prachtige natuur in dit gebied tot leven.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

Maak een verrassende ontdekkingstocht door het uiterste noorden van Scandinavië en geniet van de weidsheid en de rust die in dit gebied heerst. In Lapland hebben de mensen geleerd om hand in hand met de natuur en haar bewoners te leven. Een unieke ervaring. Hieronder leest u meer over het rondreizen door Lapland in de maand augustus.

Rondreis maken door Lapland in de maand augustus?

Een zon die niet onder gaat.

Rondreis Lapland augustusEen kenmerk van Lapland zijn de lange winters waar de zon soms maar enkele uren per dag schijnt. In de zomer is het tegenovergestelde het geval. Hierdoor zijn er een aantal nachten waar de zon nagenoeg niet onder gaat. Deze momenten zijn voor de lokale bevolking aanleiding tot het vieren van diverse feesten. Als bezoeker is het een unieke mogelijkheid om dit eens een keer van dichtbij mee te maken. Een uniek inkijkje in de tradities en gebruiken die deze lokale bevolking al eeuwenlang hanteren.

Ontdek de oogverblindende natuur.

Lapland heeft een fantastische natuur die nog onaangetast is door mens. Ontdek het pure landschap dat gekenmerkt door een hoge diversiteit. Zo vindt u in Lapland onder andere:

  • Uitgestrekte dichtbegroeide bossen
  • Duizenden schilderachtige meren
  • Hoge bergen
  • Uitgestrekte vlakte
  • Spectaculaire watervallen
Augustus en Lapland

In augustus zijn de wegen in Lapland goed begaanbaar. Hoe dichter u bij de poolcirkel komt des te groter is de kans dat hier al sneeuw ligt. In deze gebieden kunt u zich het beste per sneeuwscooter verplaatsen. Een unieke ervaring. Wanneer u Lapland bezoekt kunt u zich het beste laten rondleiden door één van de vele lokale gidsen. Deze kennen alle mooi plekjes en weten waar u mogelijk elanden, wolven of beren kunt spotten. Lapland is van alle markten thuis.

Wilt u de beste reistijd voor Lapland te weten komen? Ga dan voor meer informatie naar www.bestereistijd.net/beste-reistijd-lapland

Meer informatie over rondreizen en vakanties in Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *