Lapland: Een betoverende plek met vele gezichten. Ga in de maand februari naar het bijzondere Lapland.

Een rondreis door Lapland in februari zal u waarschijnlijk nog lange tijd bijblijven. Een onvergetelijke ervaring door het unieke landschap, de bijzondere omstandigheden en de gastvrijheid van de lokale bevolking. Alle ingrediënten om uw verblijf tot een doorslaand succes te maken. In het uiterste noorden van Scandinavië ligt dit prachtige gebied dat het grootste gedeelte van het jaar bedekt is met een dik pak sneeuw. De uitgestrekte bossen, hoge bergen en weidse meren maken dit tot een sprookjesachtig tafereel. 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

Lapland in februari.

Val van de ene verbazing in de andere

Rondreis Lapland februariLapland heeft op nagenoeg al haar bezoekers een betoverende uitwerking. Het is niet voor niets dat jaarlijks tal van avonturiers naar dit gebied trekken om te ervaren hoe de plaatselijke bevolking leeft in dit unieke stukje aarde. De regio heeft geen grote steden of andere grote transacties, maar het is vooral de ervaring die een bezoek aan Lapland bijzonder maakt. Gedurende uw verblijf zijn er tal van activiteiten die u kunt ondernemen of mooie plekken die u kunt bezoeken. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Het aanschouwen van het wereldberoemde Noorderlicht
  • Traditioneel ijsvissen op één van de vele vele bevroren meren
  • Bezoek één van de vele rendierboerderijen in de regio
  • Ga skiën op één van de vele fantastische pistes en routes
  • Maak eindeloze wandelingen of huur gewoon een sneeuwscooter

Maak kennis met lokale bewoners en hun gebruiken

Wanneer u een rondreis door Lapland maakt zult u ook kennis maken met de lokale bewoners die nog steeds op traditionele wijze hun leven leiden. Ver van alle beschaving leven ze in authentieke huisjes en bereiden ze heerlijke eeuwenoude gerechten. Verblijf in één van de vele traditionele huisjes of overnacht zelfs in een iglo of een ijshotel.

Een unieke ervaring, waarmee de beleving compleet is. Een rondreis door Lapland is daarmee een unieke kans om een uniek stukje aarde te bezoeken. Boek nu nog en ervaar het zelf.

Meer informatie over rondreizen en vakanties in Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *