Ga in de maand januari naar het bijzondere Lapland.

Lapland is misschien niet de eerste vakantiebestemming waar u aan denkt, maar het is de garantie voor een vakantie om nooit te vergeten. Met een rondreis door Lapland in januari maakt u kennis met een betoverend winterlandschap. De ongerepte natuur en de unieke manier van leven maken grote indruk op haar bezoekers. In dit land van eeuwige zult u uw ogen uitkijken en is er verrassend veel te doen. Alle ingrediënten voor een heerlijke en fascinerende rondreis. Speciaal voor mensen op zoek naar een onderscheidende vakantiebestemming. Op deze pagina komt u meer te weten over het maken van een bijzondere rondreis door Lapland in januari.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

Lapland in de maand januari.

Maak op unieke wijze kennis met Lapland

Rondreis Lapland januariMet een rondreis door Lapland bezoekt u een gebied dat anders is dan de wereld die u in uw dagelijks leven gewend bent. Zo zijn wegen slechts begaanbaar door de sneeuw en ligt de temperatuur hier het gehele jaar lager dan u gewend bent.

De plaatselijke bewoners hebben zich volledig op aangepast. Maak gedurende uw rondreis kennis met hun manier van leven en de manier waarop deze mensen op unieke wijze omgaan met de omstandigheden. Kies bijvoorbeeld voor de volgende activiteiten:

  • Safari met sneeuwscooter
  • Authentieke huskytocht
  • Ga ijsvissen op een bevroren meer
  • Bezoek een rendierboerderij
  • Ga wandelen op speciale sneeuwschoenen

Allemaal activiteiten die typisch zijn voor dit gebied. Ervaar hoe lastig het is om je in deze ongerepte natuur je voort te bewegen. Geniet vervolgens na een enerverende dag van één van de vele lokale gerechten. Een ervaring om nooit te vergeten.

Een interessante wintersportbestemming

Lapland ligt in het uiterste noorden van Noorwegen, Zweden en Finland. De uitgestrektheid van dit gebied met haar hoogteverschillen en uitgestrekte bossen maken dit gebied ook tot een interessante wintersportvakantie. Vooral voor langlaufers is dit een bijzonder populair gebied.

U kunt op deze manier eindeloos de omgeving ontdekken en vooraf uitgezette tochten maken. Kom op unieke plaatsen en leer de natuur met al haar bijzonderheden kennen. Een rondreis door Lapland zal kortom geen dag hetzelfde zijn. Ervaar het zelf en bezoek een stukje aarde dat altijd onder een bed van sneeuw bedekt is.

Meer over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *