Een rondreis in Lapland in de maand juni, een bijzondere rondreis!

Indien U een rondreis wilt gaan maken door Lapland moet u er zich van bewust zijn dat het niet in een kort tijdsbestek kan plaatsvinden. U zal er een behoorlijk aantal weken voor uit moeten trekken. Lapland is namelijk geen afgebakend land maar een heel groot gebied. Het is het gebied waar de Lappen als nomaden doorheen trokken met hun rendieren. Zij leefden onder andere van het voedsel en huiden wat de rendieren hun gaven. Lapland bevindt zich in het hoge noorden. Het gebied strekt zicht uit van Noorwegen, Zweden, Finland en een deel van Rusland. Het is een prachtige streek met ieder zijn eigen landschap. Op deze pagina komt u nog meer te weten over het maken van een bijzondere rondreis door Lapland in juni.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

Rondreis Lapland juni:

Rondreis Lapland juniDe maand juni is wel een goede maand om in Lapland op vakantie te gaan. Dat is bij uitstek de goede zomermaand om er te vertoeven. U moet er wel rekening mee houden dat een dergelijke reis goed moet worden voorbereid. U kan het beste de reis boeken bij een erkend reisbureau die alles op de juiste wijze uit stippelt. Wat er ook niet mag ontbreken is een goede reisgids die weet wat hij moet en kan doen bij een noodgeval. Het zal daarom ook geen goedkope reis zijn. U moet er dus niet alleen voldoende tijd voor uittrekken voor een dergelijke reis maar u moet ook de financiële middelen hebben.

Hoge noorden van Noorwegen

Indien u in het hoge noorden van Noorwegen start kunt u daar de prachtige bergen beklimmen en genieten van de prachtige fjorden. De reisgids zal u naar de mooiste en veilige plekken kunnen begeleiden. Wanneer u afreist naar het hoge noorden van Zweden gaat het landschap over in heuvels met prachtige bossen en meren. Het hoge noorden van Finland is al veel vlakker met veel bossen, meren en moerassen. Het hoge noorden in Rusland heeft grote grasvlaktes. Het is ook belangrijk dat u een reisgids bij u heeft omdat u in gebied aan het reizen bent waar nog de wilde beren leven. Die wilt u niet tegenkomen als u niet weet wat u kan en moet doen.

Wilt u weten over de beste reistijd voor Lapland wel de maand juni is? Bekijk de aanbiedingen door op één van bovenstaande links te klikken.

Meer over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *