Lapland grijpt zijn bezoekers en laat niet meer los! Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland in de maand oktober!

Alle bezoekers van Lapland zijn het over één ding eens: een bezoek aan dit stukje Europa is een absolute unieke ervaring. De combinatie van ongerepte natuur en extreme weersomstandigheden spreken veel mensen aan. Een rondreis door Lapland in oktober geeft u daarmee de mogelijkheid om kennis te maken met een gebied dat nog niet aangetast is door de waan van alledag. Een authentiek stukje wereld waar natuur en mens hand in hand hebben leren leven. 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

Rondreizen door Lapland in oktober.

Een betoverend sprookjeslandschap

Lapland staat voornamelijk bekend om haar wilde natuur waar de invloed van de mens nog nauwelijks zichtbaar is. Het landschap is bijzonder divers wat zorgt voor prachtige plaatjes die absoluut het bezoeken waard zijn. Zo vindt u in Lapland onder andere:

  • Eindeloze naaldbossen
  • Talloze meren
  • Hoge bergen en diepe dalen
  • Uitgestrekte vlakte
  • Zeer divers dierenrijk

Rendier op bezoek?

In combinatie met een nagenoeg permanent sneeuwdek maakt dit de natuur in deze regio ongeëvenaard. Het kan heel goed zijn dat u vanuit uw accommodatie een rendier op bezoek ziet komen.

Vakantie in Lapland in de maand oktober:

Slaap in een ijshotel en zie de aurora!

Lapland geeft u de mogelijkheid om bijzondere dingen te ondernemen die u nagenoeg nergens anders ter wereld kunt doen. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om te slapen in een heus ijshotel. Een hotel dat volledig is opgebouwd uit blokken ijs en jaarlijks door een grote groep vrijwilliger wordt gebouwd. In tegenstelling tot uw verwachtingen is een verblijf in dit hotel bijzonder comfortabel en warm. Dit hotel is een ideale uitvalsbasis om op zoek te gaan naar het Noorderlicht.

Noorderlicht

Vanwege de ligging dichtbij de noordpool is het mogelijk om dit fascinerende natuurverschijnsel in het echt te kunnen zien. Het prachtige lichtspel komt hier in bepaalde gedeelten van het jaar voor dus laat u vooraf goed informeren, maar bij een rondreis door Lapland in oktober heeft u een goede kans om hier getuige van te zien. Een ervaring om nooit te vergeten.

De beste reistijd voor Lapland te weten komen en kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van reistijden en leuke reistips? Ga dan naar: www.bestereistijd.net/beste-reistijd-lapland.

Meer te weten komen over een mooie rondreis in Lapland of een vakantie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *