Lapland is geen dag hetzelfde! Geniet van een ontzettend mooie ervaring in het unieke Lapland in de maand september! 

Mensen die nog nooit in Lapland zijn geweest, weten niet welke magische uitwerking dit gebied op haar bezoekers heeft. Veel mensen denken aan de kou en de moeilijk begaanbare wegen, maar juist deze charme en de oogverblindende natuur maken Lapland tot een fantastische vakantiebestemming. Al eeuwenlang wonen de bewoners hier bijzonder afgelegen en in deze tijd zijn ze één geworden met hun omgeving. Geen overvolle straten of de gehaaste sfeer van de stad, maar een ontspanning die uniek is in deze tijd. 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

Rondreis Lapland september:

Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie

Lapland is een bijzonder gebied om te bezoeken om uiteenlopende redenen. Dit is ook de reden dat het een zeer populaire bestemming is onder echte avonturiers. Rondreis Lapland septemberGeen dag in Lapland is hetzelfde en gedurende uw reis zult u van de ene verbazing in de andere vallen. Lapland combineert op moeiteloze wijze de volgende eigenschappen:

  • Eeuwenoude tradities en gebruiken
  • Een verrassende en veelzijdige lokale keuken
  • Prachtige natuur met meren, bergen en bossen
  • Een gastvrije lokale bevolking
  • Een veelvoud aan interessante vervoersmogelijkheden

Excursies in Lapland:

Verrassende en onvergetelijke mogelijkheden

In Lapland kunt u nog een extra dimensie aan uw reis geven door te verblijven op een unieke locatie. Uiteraard kunt u kiezen voor een regulier hotel, maar ook heeft u de mogelijkheid om te verblijven in een waar ijshotel. Een hotel dat is opgebouwd uit alleen maar ijs. Uniek in zijn soort en een ervaring om nooit te vergeten. Ook voor wintersport biedt Lapland volop mogelijkheden. Er zijn vele goed verzorgde pistes, maar u kunt ook uren langlaufen door de afgelegen bossen.

Tochten door de prachtige natuur

De tochten voeren door de meest prachtige natuur. Sluit uw reis door Lapland af met een bezichtiging van het Noorderlicht. Een uniek natuurverschijnsel dat u bijna nergens ter wereld kunt aanschouwen. Lapland is een fantastische bestemming en echt geen dag hetzelfde. Indien u van plan bent om direct een mooie rondreis of vakantie te boeken in Lapland? Ga voor meer informatie naar: https://rondreislapland.nl/lapland-reis-boeken/.

Wanneer u een ervaring wilt delen met anderen of een vraag heeft dan kunt u hieronder een bericht achterlaten. Meer te weten komen over Lapland en vakanties? Bekijk hieronder enkele interessante links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *