Trotseer op eigen houtje verbluffend Lapland. Een uniek ervaring, een belevenis om nooit meer te vergeten! Boek een single reis naar het unieke Lapland!

Lapland is zonder enige twijfel het meest magische gebied van Europa. Het is gelegen in het uiterste noorden van Scandinavië en door haar noordelijke ligging zijn de winters lang en bijzonder streng. De met sneeuw bedekte landschappen van dit gebied geven dit gebied haar unieke karakter. Ondanks de barre omstandigheden en de onherbergzaamheid van gebied gaat het leven ook hier gewoon door. Een fantastische combinatie op een unieke locatie. Het is een absoluut voorrecht om hier als bezoeker deel van uit te mogen maken.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

Een single vakantie in Lapland ervaren?

Een unieke manier van reizen

Single vakantie LaplandBij andere bestemmingen is een rondreis vaak eenvoudig te plannen en kun u zich eenvoudig per auto verplaatsen. In Lapland is dit een ander verhaal. Door de metershoge sneeuw zijn de wegen de grootste gedeelten van het jaar onbegaanbaar. De auto is geen alternatief en u zult dus terug moeten vallen op andere transportmiddelen. Transportmiddelen die veelal al tientallen jaren worden gebruikt door de lokale bevolking. Denk hierbij aan:

  • Sledehonden
  • Rendieren
  • Langlaufski’s
  • Sneeuwscooter
  • Sneeuwschoene

Stuk voor stuk unieke manieren om dit fantastische gebied te ontdekken. Op deze manier gaat u de natuur nog meer waarder. Trek door de bossen, over de bergen en langs de meren. Lapland heeft het allemaal.

Single rondreis Lapland, meer informatie:

Een eeuwigdurende kerstsfeer, geweldig voor Singles!

Door de schilderachtige sfeer in Lapland lijkt het hier onafgebroken kerst te zijn. De knusse dorpjes stralen dit ook uit. Het is dan ook niet voor niets dat de verhalen stellen dat de kerstman in dit gebied woont. Verblijf in de meest opzienbarende en onderscheidende accommodaties. Denk hierbij aan traditionele houten huisjes, iglo’s of een ijshotel. Allemaal manieren om de Lapland ervaring optimaal te beleven. Lapland is een gebied waar je snel verliefd op wordt. Veel bezoekers besluiten dan ook snel weer om terug te keren naar deze betoverende regio. Ervaar het zelf en boek vandaag uw droomreis.

Beste reistijd?

Wilt u de beste reistijd voor Lapland te weten komen, de tarieven voor het maken van een rondreis of een mooie vakantie, dan kunt u hierboven op één van de links klikken. U vindt bij de reisspecialist tal van informatie over het boeken van een bijzondere reis naar Lapland. Veel plezier met het uitzoeken van uw reis!

Meer informatie over vakanties en rondreizen door Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *