Lapland: Schoonheid, weidsheid en een authentiek leven. Overnacht in een blokhut.

Vakantie Lapland blokhutEr zijn tientallen redenen te bedenken waarom een vakantie in Lapland een absolute aanrader is. Veel mensen komen naar het uiterste noorden van Scandinavië voor de betoverende natuur en de schilderachtige winterse omstandigheden. Anderen komen voor de weidsheid en de rust. Alle voorgaande eigenschappen vindt in Lapland en daarnaast zijn er nog tal van andere dingen te doen of te bezoeken. Lapland is daarmee een verborgen pareltje waarbij u van de ene verbazing in de andere valt. Laat u niet afschrikken door de lage temperaturen, maar omarm de natuur en maak kennis met één van de meest bijzondere gebieden ter wereld. Iedereen zou een vakantie in Lapland in een blokhut moeten beleven.

Bekijk hier de overnachtingen >>

Vakantie Lapland blokhut:

Zie het Noorderlicht met eigen ogen.

Vakantie Lapland blokhutDe belangrijkste reden waarom veel mensen Lapland bezoek is het aanschouwen van het Noorderlicht. In bepaalde perioden van het jaar is de kans groot dat u dit natuurverschijnsel in het uiterste noorden kunt zien. Door magnetisme in de lucht ontstaat er een prachtige schouwspel van groen licht dat u nergens op aarde zo mooi zult vinden. Een uniek verschijnsel dat veel mensen eens in hun leven willen aanschouwen. In combinatie met de prachtige omgeving zal dit een moment zijn dat u niet snel zult vergeten.

In een blokhut overnachten in Lapland, een rondreis of vakantie? Bekijk het aanbod:

Vakantie Lapland blokhut          Vakantie Lapland blokhut
Vakantie Lapland blokhut           Vakantie Lapland blokhut

Unieke activiteiten in authentiek Lapland

Verblijf in een traditionele blokhut om de ultieme Lapland ervaring te beleven. Voel je één met de natuur. De kans is hierbij groot dat er ‘s ochtends bij het ontbijt een rendier voor je huisje langsloopt. Maak tijdens uw verblijf ook kennis met andere typische Lapland activiteiten:

  • Vakantie Lapland blokhutEen sledetocht met Husky’s
  • Ga ijsvissen op de bevroren meren
  • Langlaufen door de uitgestrekte bossen
  • Ontdek de veelzijdige traditionele keuken
  • Bezoek een rendierenpark

Tijdens uw verblijf zult u ook kennis maken met de lokale inwoners van Lapland. Deze leven op nog nagenoeg dezelfde wijze als honderd jaar geleden. Traditioneel en zelfvoorzienend. Het is fascinerend om te zien hoe deze mensen kunnen samenleven met de ongerepte natuur. Kom volledig tot rust en ontdek de oneindige schoonheid van Lapland. Voor meer informatie over blokhut vakanties in Lapland kunt u eens een kijkje nemen op: https://vakantielapland.net/vakantie-lapland-blokhut/ en op https://rondreislapland.nl/vakantie-lapland-blokhut/.

Geniet nu van een prachtige vakantie in Lapland in een mooie blokhut, zo kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur.

Bekijk hier de blokhut vakanties in Lapland >>

Zelf informatie toevoegen aan deze pagina, vul dan hieronder het formulier in en deel uw ervaring met anderen! Wanneer u direct de reizen wilt bekijken en de mogelijkheden tot het overnachten in een blokhut dan kunt u hierboven op één van de blauwe links klikken.

Wij wensen u veel plezier toe met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland.

Meer informatie over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *