Op vakantie naar Lapland: Een unieke combinatie van sfeer en natuur! Geniet van een unieke vakantie in Lapland in de maand mei!

Vakantie Lapland meiOngerepte schoonheid en een onweerstaanbare sfeer zijn enkele omschrijvingen die uitstekend bij Lapland horen. Een vakantie in Lapland in mei is dan ook een bijzonder interessant alternatief voor mensen die niet op zoek zijn naar een standaard vakantiebestemming. Verwacht geen stranden of grote resorts, maar geniet juist van de onaangeroerde natuur, gezellige kleinschalige accommodaties en een sprookjesachtige sfeer die rechtstreeks uit een kerstverhaal lijkt te komen. Hieronder leest u meer informatie over het maken van een bijzondere rondreis door Lapland in de maand mei.

Bekijk hier de mei rondreizen >>

Vakantie Lapland mei:

Ontdek de authentieke lokale manier van leven

Bij een bezoek aan Lapland zal u zich waarschijnlijk verbazen over het gemak waarop de lokale bevolking haar leven leidt in een op het oog onherbergzaam gebied. Door de eeuwen heen hebben deze inwoners geleerd om met de barre weersomstandigheden om te gaan. Gedurende het hele jaar ligt er een groot pak sneeuw en zijn de wegen slecht begaanbaar. De afstanden tot grotere dorpen en steden zijn groot dus veel mensen leven een grotendeels zelfvoorzienend leven. Een heerlijke ervaring voor mensen die eens even afstand willen nemen van hun gehaaste leven in de grote stad.

In de maand mei naar Lapland voor een rondreis of vakantie? Bekijk het aanbod:

Vakantie Lapland mei          Vakantie Lapland mei
Vakantie Lapland mei           Vakantie Lapland mei

Onderneem plaatselijke activiteiten!

Vakantie Lapland meiHet gebied verkennen en ontdekken kunt u het beste doen op de lokale manieren. Hierbij hoeft u niet aan een auto te denken, maar zal een sneeuwscooter beter van pas komen. Daarnaast kunt u kiezen voor een husky- of rendierensafari. Dit zijn ook de manieren waarop de lokale bevolking zich voortbeweegt. Verblijf in een traditionele blokhut of zelfs in een iglo en geniet van de heerlijke authentieke plaatselijke gerechten. Een ervaring die u nergens ter wereld zo kunt ervaren. Dwaal eindeloos door de schijnbaar ondoordringbare naaldbossen en heb vanaf de vele heuvels een prachtig uitzicht over bevroren meren en uitgestrekte dalen. Met een beetje geluk bent u zelfs toeschouwer bij van het wereldberoemde Noorderlicht. Lapland heeft het allemaal. Wilt u te weten komen wat de beste reistijd voor Lapland is, bijvoorbeeld of de maand mei de beste reistijd is voor Lapland? Ga voor meer informatie naar www.bestereistijd.net/beste-reistijd-lapland.

Genoeg redenen om dit gebied in Noord-Scandinavië te bezoeken:

  • Een prachtige en ongerepte natuur
  • Een sprookjesachtig winterlandschap
  • Gezellige en knusse accommodaties
  • Een authentieke en uitnodigende cultuur
  • Een ongedwongen en onthaastte levenstijl
  • Vele te ontdekken lokale actviteiten

Bekijk hier de rondreis Lapland in mei >>

Ervaar het zelf en boek nu! Bekijk hieronder meer informatie over rondreizen en vakanties in Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *