Bezoek het wonderbaarlijke Noorderlicht in Lapland!

Iedereen heeft wel een bucketlist met een aantal dingen die men in het leven nog zou willen doen of zien. Op veel van deze lijstjes hebben mensen ook het aanschouwen van het Noorderlicht opgenomen. Een unieke schouwspel van moeder natuur, waarbij door magnetische velden bij de polen een prachtig groen lichtspel in de lucht verschijnt. Magisch en oogverblindend tegelijkertijd. Boek daarom nu een vakantie naar Lapland en het Noorderlicht en ervaar het zelf. Een unieke ervaring die u bijna nergens op aarde mee kunt maken. Lapland heeft daarnaast nog veel meer te bieden dan alleen dit fantastisch natuurfenomeen. Hieronder komt u meer leuke informatie tegen voor het maken van een rondreis of een vakantie boeken in Lapland om het Noorderlicht te kunnen bewonderen!

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

Vakantie Lapland en het Noorderlicht

Ontdek veelzijdig Lapland

Vakantie Lapland NoorderlichtLapland ligt in het uiterste noorden van Scandinaviƫ en beslaat zowel Noorwegen, Zweden als Finland. Een bijzonder uitgestrekt gebied dat bijzonder dun bevolkt is. Dit heeft alles te maken de uitzonderlijke omstandigheden. Zo is de temperatuur hier het hele jaar door laag waardoor er nagenoeg altijd een dik pak sneeuw ligt. Verder is de natuur ongerept en zijn de bossen oneindig. Een schilderachtige landschap dat op allerlei unieke manieren ontdekt kan worden. Denk hierbij aan verplaatsing per:

  • Sneeuwscooter
  • Huskytocht
  • Rendiersafari
  • Sneeuwwandelen
  • Helikopter

Maak kennis met de moeilijke omstandigheden waaronder de plaatselijke bevolking leeft. Binnen enkele dagen heeft u hier oneindig veel respect voor en leert u hun traditionele manier van leven waarderen. Een prachtig inkijkje in hun leven. 

Vele verblijfsmogelijkheden in Lapland!

In Lapland is het weer vaak extreem met bijzonder lage temperaturen. Het belang van een goede accommodatie is dan ook van groot belang. In Lapland zijn er op dit vlak bijzonder veel mogelijkheden. Hierbij is het zelfs mogelijk om de nacht in een iglo of ijshotel door te brengen. Dit klinkt misschien koud, maar laat u juist verrassen door het enorme comfort.

Het is niet voor niets dat de plaatselijke bevolking vroeger in dit soort woningen leefde. Uiteraard zijn er ook vele blokhutten en hotels waar u op comfortabele wijze kunt verblijven. Een heerlijke uitvalsbasis om dit unieke stukje aarde te ontdekken en hopelijk het onvergetelijke Noorderlicht te aanschouwen. Voor meer informatie over Noorderlicht rondreizen: RondreisLapland.com. Ook kunt u meer te weten komen over rondreizen en vakanties in Lapland op VakantieLapland.net.

Iets delen met anderen, bijvoorbeeld uw ervaring met Lapland of een brandende vraag? Vul dan hieronder het formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *