Wordt één met de natuur in afgelegen Lapland. Een prachtige reis met sledehonden door Lapland, een bijzondere ervaring.

Ergens ver boven in Scandinavië ligt Lapland. Een onherbergzaam gebied met een wilde natuur en het gehele jaar lage temperaturen. Het landschap gaat meestal onder een dikke laag sneeuw verscholen en de bossen en meren zijn uitgestrekt en bevinden zich ver van de drukte van de stad. Al met al een fascinerende vakantiebestemming voor echte avonturiers en mensen die het gevoel willen hebben helemaal alleen op de wereld te zijn.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Reisorganisaties:

Bekijk hier de rondreizen bij TUI

Bekijk hier de rondreizen bij Kras

De natuur in Lapland is uniek en het leven lijkt hier even helemaal stil te staan. Wordt één met de natuur in Lapland en leer te leven in een wereld die beheerst wordt door de grillen van de natuur. Lapland heeft voor haar bezoekers enorm veel te bieden. Genoeg ingrediënten voor de vakantie van je dromen. Kies bijvoorbeeld voor een vakantie in Lapland met sledehonden. Hieronder vindt u meer informatie over vakanties in Lapland en excursies met sledehonden.

Vakantie Lapland sledehonden, meer reisinformatie:

Verken de omgeving per slee

Vakantie Lapland sledehondenWegen zijn er maar weinig in Lapland en waar ze er al zijn, zijn deze meestal onbegaanbaar door een dikke laag sneeuw en ijs. De lokale inwoners hebben dus meestal geen auto, maar vervoeren zichzelf op alternatieve wijzen. Al eeuwenlang is de slee een populair middel om door de sneeuw te trekken. Voor u als bezoeker is dit dan ook een bijzonder leuke en unieke wijze om het winterlandschap te ontdekken. De slee wordt traditiegetrouw voortgetrokken door sledehonden. Lokale husky’s die hoge snelheden kunnen behalen, waardoor het een spectaculaire tocht belooft te worden. Op deze manier komt u op unieke plekken en leert u de omgeving en de overweldigende natuur op een onnavolgbare wijze kennen.

De vele gezichten van Lapland, unieke informatie!

Naast een prachtige natuur is Lapland een bijzonder veelzijdige vakantiebestemming. De eeuwenoude cultuur en de vele tradities hebben hun sporen nagelaten. Nog steeds leven de lokale bewoners op traditionele wijze. Graag geven ze u een inkijkje in hun leven. Verder zijn er aantal dingen die u absoluut niet mag missen.

  • Ervaar de rijke lokale keuken
  • Slaap in een iglo of ijshotel
  • Aanschouw het Noorderlicht
  • Ontdek langlaufend de omgeving
  • Bezoek een rendierenboerderij

Rondreizen door Lapland met sledehonden, vragen:

Zelf iets toevoegen aan deze pagina of een brandende vraag stellen, laat dan hieronder een bericht achter. Wilt u meer te weten komen over het rondreizen of vakantie vieren in Lapland? Bekijk hieronder enkele interessante links en aan de rechterkant van de website vindt u nog meer leuke informatie. Voor meer informatie over de beste reistijd voor Lapland kunt u op het internet tal van informatie terugvinden.

Het boeken van een mooie reis naar Lapland is overigens erg eenvoudig, zo kunt u het totale aanbod terugvinden door op de blauwe link te klikken. U komt vervolgens bij de specialist terecht op het gebied van Lapland reizen. Wij wensen u heel veel plezier toe met het boeken van een reis naar Lapland. Een tocht met sledehonden is absoluut de moeite waard!

Wanneer u een mooie reis wilt maken door Lapland en een mooie excursie gaan maken met sledehonden dan kunt u op één van bovenstaande links klikken. Lees hieronder verder over de kerstperiode in Lapland en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *